X

Menu


Menu

Juttersmarkt in Den Helder

De gezelligste markt van Den Helder

juttersmarktElke dinsdag van 26 juni tot en met 29 augustus, is er een sfeervolle Juttersmarkt te vinden in de Helderse Binnenstad. De stad staat vol met kraampjes en is er hier en daar muziek te horen. De winkeliers en marktkooplui doen hun best om het publiek te bedienen.

Overal staan gezellige terrasjes buiten en heerst er een gemoedelijke Helderse sfeer. De Juttersmarkt trekt elk jaar weer veel publiek. Meer informatie over de diverse activiteiten in Den Helder kunt u nalezen via http://www.hobdenhelder.nl

Juttersmarkten 2018 gaat bijna van start

Voor creatievelingen heeft de HOB iedere week een aantal gratis kramen ter beschikking.

JuttersmarktKun je houtbewerken, riet vlechten, kaasmaken, breien, ansichtkaarten  maken , takelaars werkzaamheden uitvoeren , schilderen  of andere kunstvormen uitvoeren tijdens de markturen,    dan stelt de HOB een aantal  kramen  gratis ter beschikking voor  deze artiesten die hun creativiteit op de markt laten zien, natuurlijk mogen zij hun waren ook verkopen, maar het doen moet de hoofd act zijn. Ook voor een aantal boekenhandelaren zijn gratis kramen ter beschikking.

Je kunt hiervoor reserveren via   : www.hobdenhelder.nl

In het stadspark wordt iedere week tijdens de Juttersmarkten een Rommelmarkt georganiseerd, de kosten zijn € 10,00 per plek en je kunt hiervoor niet reserveren, er mogen op de rommel markten alleen tweede hands artikelen worden verkocht.

Voor de kinderrommelmarkt in de Wezenstraat en Californiestraat kunnen deelnemers van 6 t/m 15 jaar zich wel inschrijven. Ook hier mogen alleen tweede hands goederen worden verkocht. De standplaatsen zijn gratis en moeten voor 9 uur worden ingenomen en om de ouders te beschermen tegen heel vroeg te moeten opstaan mogen de kinderen met hun begeleiders niet voor 8 uur komen. Inschrijven via :  www.hobdenhelder.nl

De  professionele handelaren kunnen inschrijven via de website : www.hobdenhelder.nl