X

Menu


Menu

Modeshows in de Kroonpassage

Modeshows en Oranjemarkt op 30 april

modeshowsOp zondag 30 april wordt het weer gezellig druk in de Helderse binnenstad. Er zijn niet alleen modeshows die u op verschillende plekken bezoeken kan, maar er is ook een echte Oranjemarkt. De tijden en locaties van de modeshows worden op een later tijdstip bekend gemaakt. Er zijn zoals gewoonlijk twee shows te bezoeken in de Kroonpassage. Deze worden gelopen om 13.30 uur en om 14.30 uur.

Dit jaar gaan we er echter iets bijzonders van maken en nodigen u nu alvast uit om dit in uw agenda te zetten. De winkels die ook dit jaar weer hun Zomercollectie 2017 gaan laten zien zijn Jack and Jones, Promiss, Bonita, Miss Etam, Steps, Van Haren Schoenen en Bijoux Brigitte. Daarnaast zal ook de kleding van Sail Den Helder aan het publiek getoond worden. Leverancier Unishore bedrijfskleding is hiervoor zelf aanwezig.

Maar in deze editie doen we nog iets extra’s. Er is een Make over¬†wedstrijd en zetten we de winnaars van deze actie even in het zonnetje. Daarnaast is er vanaf 13.00 uur een DJ aanwezig en zijn er lekkere zomerse klanken te horen. U komt toch ook gezellig even kijken? Door onze fotograaf zullen er foto’s gemaakt worden van deze happening die u later terug kunt kijken op deze website en onze Facebookpagina. Tot 30 april!