X

Menu


Menu

Oranjemarkt en modeshows

Modeshows en een gezellige Oranjemarkt in hartje Den Helder

oranjemarkt

Op zaterdag 28 april is er van alles te doen in de Helderse binnenstad. Buiten is de Oranjemarkt aan de gang en op diverse plekken zijn er modeshows om te bezoeken. De winkels zijn op deze zaterdag geopend van 09.30-18.00 uur en alle winkeliers zetten hun beste beentje voor. Als het weer nu ook een beetje meewerkt dan wordt het een geweldige sfeer.

De modeshows gaan dit jaar anders als voorgaande jaren. Er komt nu een podium te staan in de Beatrixstraat en de andere in de Spoorstraat bij het begin van de Kroonpassage. We kunnen nu nog groter uitpakken!. De modeshows zijn om 13:30 uur in de Beatrixstraat en om 14:30 uur in de Spoorstraat inclusief een muzikale omlijsting. Komt u ook even kijken wat de mode gaat worden voor de komende zomer? Bekijk de foto´s in onze fotogallerij.

Bekijk hier de promotionele video en foto´s zijn gemaakt door Fred van Eck.

Oranjemarkt extra gezellig

Op zondag 29 april tijdens de KOOPZONDAG op de laatste zondag van de maand wordt de Oranjemarkt gehouden in de Helderse Binnenstad.
Oranje versierde kramen vullen de binnenstad met markthandelaren en winkeliers. Ook voor de amateurverkopers is er voldoende plek.
In de Spoorstraat wordt de KINDERROMMELMARKT gehouden waarvoor kinderen t/m 15 jaar zich kunnen opgeven. Zij krijgen dan een gereserveerde plaats. De kinderen mogen niet voor 10 uur komen. Voor 16 jaar en ouder is er plek op de kofferbak markt in het Stadspark. Hiervoor geldt wie het eerst komt wie het eerst maalt en kunt u niet reserveren. VOL = VOL.
DE KINDERROMMELMARKT EN KOFFERBAK MARKT ZIJN BEIDE GRATIS

Opgeven kunt u doen via info@hobdenhelder.nl