X

Menu


Menu

Oranjemarkt en modeshows

Modeshows en een gezellige Oranjemarkt in hartje Den Helder

oranjemarkt

Op zaterdag 28 april is er van alles te doen in de Helderse binnenstad. Buiten is de Oranjemarkt aan de gang en op diverse plekken zijn er modeshows om te bezoeken. De winkels zijn op deze zaterdag geopend van 09.30-18.00 uur en alle winkeliers zetten hun beste beentje voor. Als het weer nu ook een beetje meewerkt dan wordt het een geweldige sfeer.

De modeshows gaan dit jaar anders als voorgaande jaren. Er komt nu een podium te staan in de Beatrixstraat en de andere in de Spoorstraat bij het begin van de Kroonpassage. We kunnen nu nog groter uitpakken!. De modeshows zijn om 13:30 uur in de Beatrixstraat en om 14:30 uur in de Spoorstraat inclusief een muzikale omlijsting. Komt u ook even kijken wat de mode gaat worden voor de komende zomer?

Bekijk hier de promotionele video welke gemaakt is door Eckkies.nl:

Oranjemarkt extra gezellig

Op deze koopzondag van 29 april 2018 houdt de HOB haar Jaarlijkse Oranjemarkt. Tijdens deze Oranjemarkt zullen de oranje versierde kramen een vrolijke aanblik geven in de vernieuwde Helderse Binnenstad. Dit jaar (net als in 2017) is de AFTER KONINGSDAGMARKT waar groot en klein de niet verkochte tweede hands spullen van de Koningsdag nogmaals kunnen proberen te verkopen.

GRATIS kinderrommelmarkt t/m 15 jaar
Voor de kinderen is een GRATIS KINDERROMMELMARKT t/m 15 jaar in de Keizerstraat en Spoorstraat.

GRATIS rommelmarkt
Voor de ouderen is er GRATIS ROMMELMARKT in de Beatrixstraat. Voor allen geldt, “Je kunt reserveren, dan ben je zeker van een mooie plek”, Kom niet voor 08:00 uur. Tot slot moet iedereen zijn eigen meegebrachte spullen weer mee naar huis nemen. Laten we hier met z’n allen om denken.

Opgeven kunt u doen via info@hobdenhelder.nl