X

Menu


Menu

Springkussenfestival in de Helderse Binnenstad

Feest voor alle kleine kinderen!

springkussenfestivalOp 29 juli tijdens de KOOPZONDAG wordt het ZESDE springkussen festival gehouden en is er voor kinderen van heel klein tot 12 jaar een groot aanbod van springkussen. Zij mogen gratis hiervan gebruik maken, maar de ouders zijn wel zelf verantwoordelijk voor het wel en wee van hun kroost. Natuurlijk mogen de kinderen geen straatschoeisel aan vanwege de hygiëne en moeten zij voorzichtig met de springkussens omgaan..
Het belooft weer een groot feest te worden in de heldere binnenstad, waar het gratis parkeren is.
Het springen is inspannend en gezien de verwachte temperaturen RADEN wij U AAN OM UW KINDEREN ROYAAL VAN DRINKEN TE VOORZIEN.

MONT MARTRE IN HET HELDERSE

Naast de prachtige 3 D schilderingen op het voormalige V & D pand en op de Keizersbrug tussen de prachtige Bieb en Beatrixstraat zal op 31 juli de JUTTERSMARKT opgeluisterd worden door een aantal extra kunstenaars, leden van de Noorder Kunstkring komen hun artistieke prestaties laten zien en zij zullen ook creatief actief zijn.

De kramen staan voor de uitgepakte Hofdame in de Beatrixstraat tussen Stadscafé Flow en Thai Restaurant Pwong Tong.
De zesde Juttersmarkt op rij belooft een groot succes te worden. Deze zeer bekende Braderie bij bewoners en toeristen in Kop van Noord-Holland wordt dit jaar voor de 65ste keer gehouden, de eerste werd georganiseerd door de KSK welke staat Keizerstraat – Spoorstraat – Koningstraat winkeliersvereniging en is al die jaren een topmarkt!