X

Menu


Menu

X-mas Shopping Night is coming!

Het wordt steeds gezelliger om met Kerst te shoppen

x-mas shopping nightZaterdagavond 22 december mag alvast op uw agenda gezet worden want er komt weer een sfeervolle X-mas Shopping night aan! De winkeliers gaan u weer verrassen met leuke acties in de binnenstad en is er volop te beleven voor zowel jong als oud. De kerst is een mooie gelegenheid voor extra sfeer, gezellig samenzijn en leuke dingen doen. Eén van die leuke dingen is winkelen in een sfeervolle omgeving. Met kerstmuziek, optredens, drankje erbij en natuurlijk de Kerstman even gedag zeggen. Hadden we al gezegd dat er ook aanbiedingen zullen zijn?

Veel te zien en te beleven tijdens X-mas Shoppingnight in Den Helder

Naast de Kerstman is er ook de levende kerstboom weer te bewonderen, een grote sneeuwpop, een mini Reuzenrad voor de kleintjes en een stal om jezelf te laten Schminken. Maar dat is niet alles. Net als elk jaar is ook het beroemde treintje weer aanwezig waarmee u zicht door de binnenstad kan laten rijden. Zelfs diverse straatartiesten geven act de presence en komt u ogen en oren te kort. Vergeet dus niet om uw camera mee te nemen.

Kortom, dit is weer zo’n evenement dat je niet missen wil. De winkels zijn geopend tot 22:00 uur en uiteraard zullen er de nodige aanbiedingen zijn. We zien u dan ook graag tegemoet op zaterdag 22 december. Met wie gaat u naar deze gezellige avond?